Promowanie na śmierci dziecka

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mihau
    RS
    • 2009
    • 7460
    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez Eidos71
    Rutkowski ma na pewno jakiś układ z tą parą, którego podstawą jest kasa i lansowanie się "pana detektywa" w mediach - gdy w końcu definitywnie sprawa się rozwiąże na niekorzyść "rodziców", wtedy Rutkowski stanie w ich obronie - chyba, że oni (lub ich rodzina) nie wywiążą się z finansowej strony zobowiązań... W takim przypadku Rutkowski wycofa się i albo będzie czekał na ucichnięcie sprawy, albo szybciutko (jak chorągiewka) przyjmie pozycję oskarżyciela, aby bronić swoje wątpliwe resztki godności i moralności...
    Albo razem pojadą jednym samochodem SW do ciupy, "rodzice" za zabójstwo dziecka, "detektyw" aka Miami Vice za mafię paliwową. :diabelski_usmiech
    O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• Skfarek
      RS
      • 2010
      • 4795
      • Octavia I (1U2)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

A ja bym się zapytał chętnie tego celebrytę co to należy go chronić i się pyta o to "kto weźmie odpowiedzialność jak coś mu się stanie" kiedy to odda pieniądze za całą akcję poszukiwawczą/dochodzenie/itp. które zostało sfinansowane z pieniędzy podatników czyli naszych?

Rutkowski ma na pewno jakiś układ z tą parą, którego podstawą jest kasa i lansowanie się "pana detektywa" w mediach
      ma chłopak swoje 5 minut i pewnie myśli że darmową reklamę na całą Polskę :roll:
      Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
      6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
      Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/

Komentarz

• r2r
        RS
        • 2008
        • 4720
        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez Rok z Bagien
        Ktoś lubi oglądać Drzyzgę, Taniec z Debilami, Rutkowski show - dostaje to w TV
        Ktoś lubi słuchać Disco - Polo - Świat - dostaje to.
        Ktoś lubi czytać o odciskach na dupie takiej to, a takiej Grycanki lub innej ParisHelenki - dostaje to
        Ktoś chce kupić Octę za 15.000 zł, z 2010 r., w stanie idealnym. z przebiegiem 7 km - dostaje to
        Ktoś lubi usłyszeć o dobrobycie - dostaje program wyborczy a później PO-PIS-Ruchankę PaliMarihuankę-PSL-SLD-PJN i inna jebankę.
        Obawiam się że nie jest to kwestia wyboru, a raczej narzucenie tej sieczki konsumentowi, bo jak nazwać fakt że wystarczy włączyć telewizję i już jest się storpedowanym milionem reklam, a potem seriali, programów rozrywkowych, papaki, szmiry, gówna.....Odkąd tak głeboko trzeba szukać jakieś rozrywki na poziomie? Ja się cieszę że nie spadł jeszcze z ramówki "1 z 10" bo to jest super program gdzie naprawde dba sie o dobrą rozrywke połączoną z nauką. Nijak sie to ma do jakiegos gówna w którym banda idiotów tańczy na pokaz przed jurorami, albo jakis mięczak śpiewa. Jestem wielkim fanem muzyki, bardzo wielkim, ale w polskiej muzyce nie pamiętam jeszcze czasów takiej nijakości. Wystarczy zaśpeiwać w jakims idolu, czy mam talent i juz po tygodniu jest płyta kariera, gazety, lans....ale nikt nie zwraca uwagi na to że płyta dodana do proszku do pieczenia i do skarpetek i najcześciej okupiona przeciętnościa wokół jednego singla który hula bez przerwy w radiu.

Ludziom jakby sie narzuca że mają sie skłaniać ku płyciźnie na każdej materii.
        Bo ten kto chce sprzedać porządna Octe z oryginalnym przebiegiem 300tyś - jest pojebany.
        Ten kto nie słucha disco - polo na codzień, zostaje zainfekowany informacją że to jest w sumie fajne, (jakby już nie ważne było że w latach 90 był to synonim kiczu i tandety, którą każdy wyśmiewał, więc czy to nagle ta muzyka nabrała tak mocno artyzmu czy to ludzie tak spadli w dół).
        Ten komu obojętna jest Grycanka i tak będzie musiał wkońcu obejrzeć jakis szoł, który ten chodzący baleron wcześniej czy poźniej dostanie.
        Ten kto chce dobrobytu, jest wciąż informowany że w naszym kraju żyje się jak pączek w maśle z 1200zł pensją - i wierzy w to.
        Ten kto chce normalnego programu w TV nie dostanie go bo wciąż lecą tańce na lodzie, Rutkowscy, talenty i inne takie.
        Artur

Komentarz

• ziutsane
          RS
          • 2007
          • 2376

Mi nie pasuje kilka faktów w tej sprawie. Anyway, mam wrażenie, że prokuratura jakby nie mogła powiązać pewnych faktów i nabrać podejrzeń, że "rodzice" dziecka ściemniają... Historyjka z uderzeniem w głowę, potem niby upadkiem, tłumaczenia i powtarzanie, że dziecko jeszcze żyło (ciągle) przez ojca (tak jakby cechowanie, że "żyło") nie wydaje Wam się dziwne.
          Jak dla mnie cała ta historia nie trzyma się jakiejkolwiek logiki. Zbyt wiele tutaj niedomówień.
          Moim zdaniem Pani K. i Pan B. ściemniają -> moje osobiste odczucia.

Pozdr.
          Bartek
          Radio: C90r+XDP210EQ
          Kable:Opt,Skyline,50 mm
          Wzm:XES M1+FP 1.800
          Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

• Techno200
            Elegance
            S_OCP Member
            • 2005
            • 782
            • Tesla

dla mnie to obrzydliwe. tak poprostu, chce sie rzygac. Szkoda tego dziecka. [i]
            Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5

Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy

Komentarz

• Lashlo
              L&K
              S_OCP Member
              • 2007
              • 1455

A Rutkowski placi 25 tys na utrzymanie tej "pary".Duzo? To dla niego grosze,bo za 25 tys/m-c ma reklame codziennie od tygodni we wszystkich mediach!!!
              I o to mu chodzi. Za taka kampanie reklamowa zaplacilby miliony.
              A ci "rodzice"?No coz,slow brak!!

Komentarz

• RafalekM
                Rider
                • 2009
                • 362

Lashlo, święta prawda. Kampania potrwa jeszcze trochę, zanim Waśniewski z żonką trafią do ciupy. Informatyk, który nie wie jak szukać informacji w internecie, no proszę Was. Pamiętacie, że prokuratura mówiła o odzyskaniu danych odnośnie przeglądania? Waśniewski, aby wzbudzić litość społeczeństwa stwierdził, że Katarzyna, która nie zna się prawie na komputerach nie byłaby w stanie tego tak zabezpieczyć. IMO było to zwyczajne wyczyszczenie historii i cookies. Na każdej konferencji staje za nimi goryl w kominiarce. Według mnie jest potrzebny tam jak głuchemu walkman, ale spoko. Dlaczego Waśniewska odpowiada z wolnej stopy? Zarzut matactwa wydaje mi się tu uzasadniony, a po za tym Detektyw R. ma podobno zamiar wywieźć ich za granicę. W takim wypadku areszt powinien być zastosowany, ale mogę się mylić. To co się stało śmierdziało na kilometr od początku. Ojciec wybaczył jak gdyby nigdy nic żonie, która umyślnie lub nie zabiła jego jedyne dziecko. Ja chyba bym tak nie potrafił.

To jak media lansują ich na celebrytów świadczy tylko o tym, że wolą unikać spraw istotnych, trudnych, a zajmować się tym, na jaki kolor przemalowała włosy Katarzyna W. Ludzie, to paranoja.

Komentarz

• radekgw
                  L&K
                  • 2010
                  • 1182

rafalek zgadzam sie Toba
                  jednak przypominam ze Pan Rutkowski nie jest detektywem nie ma koncesji to jest najlepsze
                  Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730

Komentarz

• DOBI
                    Drive
                    • 2008
                    • 95

tylko jeszcze jedno dodam;;
                    żaden ojciec i rodzina nie wypuściła by matki z dzieckiem na spacer po kąpieli dziecka na mróz.........
                    narazie brak usterek ...21-12-2009 wymiana akumulatora i przekroczyłem 103000tyś przebiegu...(listopad 2010r)juz 5lat minęło)..po przeglądzie .....Może czas na zmiany...kurde 17-12-2010 mam 104500tyś przejechane coś mało jeżdze ostaTNIO.......11-2011 przejechane 116000tyś wymiana rozrządu kpl

Komentarz

• loponez
                      Ambiente
                      • 2011
                      • 196

A jak myślicie, te konferencje w TV to oni darmo robią, czy za udział w programie ktoś kasę bierze?
                      Jadą jadą chłopcy, chłopcy na japońcach,
                      nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca!

Komentarz

• aro_40
                        RS
                        • 2007
                        • 1529
                        • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez loponez
                        A jak myślicie, te konferencje w TV to oni darmo robią, czy za udział w programie ktoś kasę bierze?
                        darmo, darmo... Dziennikarzyny i tak się zleca jak sępy do padliny, a ten pseudodetektywina ma darmową reklamę (jak ktos ładnie napisał 25 tys/m-c to marne grosze jak na reklamę).
                        If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.

Komentarz

• bradley
                          L&K
                          • 2008
                          • 1465

Komedii ciag dalszy: http://wiadomosci.onet.pl/sprawa-mad...426,temat.html

Normalna osoba nie znika ot tak sobie. I ten list pozegnalny... :lol:
                          Pewnie wyjechala do Tybetu zeby cwiczyc medytacje na czas badan wiarografem :lol:
                          VW Vento 1.9TDI 1Z ++
                          Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
                          Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• Mihau
                            RS
                            • 2009
                            • 7460
                            • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez Rutkowski
                            "Myślę, że środa będzie dniem przełomowym, jeśli chodzi o tę sprawę. Zwłaszcza dla tych, którzy uważają, że Rutkowski nie powinien pomagać rodzicom tragicznie zmarłej Madzi z Sosnowca. Tego właśnie dnia i Bartek i Katarzyna będą badani wariografem. Też czekam z niecierpliwością na ten dzień".
                            No to wykrakał
                            O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• blackrs
                              RS
                              • 2008
                              • 4826
                              • Superb II combi (3T5)
                              • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

wiedziałem że ona jeszcze coś wywinie. to teraz ją listem gończym będą szukali. znaleźć jej nie będzie ciężko bo każdy tą twarz rozpozna nawet jak co chwile będzie zmieniała te swoje fryzury
                              BYŁA o1 rs
                              BYŁA o2 1.6
                              JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• r2r
                                RS
                                • 2008
                                • 4720
                                • BSE 1.6 MPI 102 KM

...ale żadnej Dzryzgi i innych telewizyjnych hien nie nauczy to że osób tego pokroju nie nalezy lansować, tylko co najwyżej publicznie tepić. Nawet nie wiem czy to zniknięcie to kolejna odsłona show, czy co innego. Wiem tylko że jak się ta kobieta odnajdzie to dlaej durne i debilne media będa ją lansowały zapraszając do jakichś talk-show i innych gówien. Nie znajdzie się nikt kto odważy sie powiedziej tej zwyrodniałej matce słowa prawdy, tylko wszysyc będa lizac dupę za potrzebą zrobienia wywiadu - od Faktu po jakąs Galę.

Kiedy przyjdzie refleksja że to jest zły człowiek i powinno sie go wrzucić razem z mężem do pierdla? Może powinni jeszcze kogoś utłuc, co? Może jeszcze z dwójkę albo trójkę małych niemowląt? Swoich już nie mają, to może cudze? Pytam się, co się musi jeszcze złego stać żeby aparat prawa, niepozwalał takim ludziom chodzić po matce ziemi, a debilne Drzyzgi nie lansowały tego hu..ostwa w swoich gównianych programikach?????
                                Artur

Komentarz

• Eidos71
                                  RS
                                  • 2011
                                  • 2050
                                  • Octavia II (1Z3)
                                  • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Cała sprawa śmierdzi, a fakt ucieczki matki dziecka (bo na pewno nie jest to zaginięcie) potwierdza, że ta kobieta była współsprawczynią zabójstwa własnej córki. Jej mężulek to również niezły bandzior - jeżeli (o ile) sprawa się wyjaśni, on również pójdzie siedzieć za współsprawstwo w zabójstwie. Zastanawiam się tylko, jaki interes ma w tym wszystkim Rutkowski - bo że jest zamieszany w to całe mataczenie i ucieczkę Katarzyny W, nie mam żadnych wątpliwości. A jeżeli nie jest zamieszany - to oznacza, że nie powinien nigdy prowadzić żadnego biura detektywistycznego, ani nie mieć nigdy pozwolenia na broń, gdyż jest człowiekiem maksymalnie nieodpowiedzialnym i typowym, amatorskim nieudacznikiem.
                                  A całą ta sprawa pokazuje, jak dalekim od normalności (bo o doskonałości nie ma w ogóle mowy) jest nasz system prawny i możliwości (lub profesjonalizm) prokuratury i sądu...
                                  Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                                  MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• Maicroft
                                    Moderator
                                    S_OCP MemberModeratorr
                                    • 2004
                                    • 25757
                                    • Audi

Puki co "mamuska sie zgubila" :lol:
                                    Spritmonitor.de

Komentarz

• r2r
                                      RS
                                      • 2008
                                      • 4720
                                      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Ciekawe informacje o tych debilach.
                                      Chyba troche bliższe prawdy niż te udawane żale w TV.

Gdy Kaśka i Bartek, w tych swoich ładnie zafarbowanych włosach, rozsiadają się w tym ładnym telewizyjnym świecie, na brzydkich ulicach Sosnowca używa się coraz brzydszych słów. Na przykład, że Sosnowiec ma w dupie takich gwiazdorów, którzy z żałoby po dziecku zrobili sobie szoł.

Czytając o tym z jakiego środowiska pochodzi ta matka to wcale się nie dziwię że odpowiada jej lans w mediach. Dziwie się tylko że media ją lansują i nie ma cienia krytyki na to, co ona zrobiła i dlaej robi.
                                      Artur

Komentarz

• Eidos71
                                        RS
                                        • 2011
                                        • 2050
                                        • Octavia II (1Z3)
                                        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Sorry, ale oboje "rodziców" zmarłej (a raczej zamordowanej) Madzi powinni siedzieć - czekać w areszcie na zakończenie śledztwa. A tak - przemądry sędzia zdecydował o zwolnieniu tej "matki" z aresztu (za podjęcie takiej decyzji i jej skutki ten sędzia nie poniesie żadnej odpowiedzialności), "matka" dała nogę, jej mąż śmieje się z nią z polskiego wymiaru sprawiedliwości, robią kasę na występach w TV, a poszukiwaniami uciekinierki zająć się będzie musiała Policja, która będzie zbierała zjeby za nieudolność i długotrwałość poszukiwań (chyba, że stanie się cud) uciekinierki, za którą pewnie z czasem sąd łaskawie wystawi list gończy... Polski sąd to instytucja, która tak, jak ZUS - powinna zostać całkowicie zmieniona...
                                        Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                                        MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• phoneman
                                          RS
                                          • 2008
                                          • 3374
                                          • Octavia I (1U2)
                                          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Eidos71, Właśnie piszą że się odnalazła.
                                          .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• Lashlo
                                            L&K
                                            S_OCP Member
                                            • 2007
                                            • 1455

Eidos71, Rutkowski ma w tym calym mlynie darmowa reklame.

Komentarz

• blackrs
                                              RS
                                              • 2008
                                              • 4826
                                              • Superb II combi (3T5)

Sorry, ale oboje "rodziców" zmarłej (a raczej zamordowanej) Madzi powinni siedzieć - czekać w areszcie na zakończenie śledztwa. A tak - przemądry sędzia zdecydował o zwolnieniu tej "matki" z aresztu (za podjęcie takiej decyzji i jej skutki ten sędzia nie poniesie żadnej odpowiedzialności), "matka" dała nogę, jej mąż śmieje się z nią z polskiego wymiaru sprawiedliwości, robią kasę na występach w TV, a poszukiwaniami uciekinierki zająć się będzie musiała Policja, która będzie zbierała zjeby za nieudolność i długotrwałość poszukiwań (chyba, że stanie się cud) uciekinierki, za którą pewnie z czasem sąd łaskawie wystawi list gończy... Polski sąd to instytucja, która tak, jak ZUS - powinna zostać całkowicie zmieniona...
                                              no nie do końca tak jest. bo sedzie nei stosuje aresztu ot tak bo widzi mi się. areszt ( czy inne srodki zapobiegawcze) stosuje się tylko w kiku przypadkach jak sa ku temu przesłanki opisane w kodeksie.
                                              BYŁA o1 rs
                                              BYŁA o2 1.6

Komentarz

• ruwado
                                                RS
                                                • 2009
                                                • 14885
                                                • Octavia IV (NX3)

znowu jest ten jej ironiczny uśmieszek
                                                Wiadomosci WP z Polski i ze Świata - Wszystko co ważne. Prasa. Ciekawostki. Kultura. Gospodarka. Polityka. Nauka. Religia

kurwa jak w tym kraju działa wymiar sprawiedliwości? :evil:
                                                pozdrawiam - Darek

Komentarz

• blackrs
                                                  RS
                                                  • 2008
                                                  • 4826
                                                  • Superb II combi (3T5)

ale to stare zdjecie z chwili jak ją policja doprowadzała do prokuratury
                                                  BYŁA o1 rs
                                                  BYŁA o2 1.6

Komentarz

• piramida
                                                    RS
                                                    • 2009
                                                    • 12222
                                                    • Superb III (3V3)

Media nie maja się czym zająć? To dam im zaraz robotę zamiast zajmować się kretynami, laska dawno powinna siedzieć, guma, wąskie drzwi i zaraz by wyspiewała całą prawdę a nie pierdolić się z gówniarzami :!:
                                                    superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                                    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

Pracuję...